Diensten

Wat kunnen we voor u betekenen?

Waar zijn we goed in?

Wassen & Strijken

Bij Strijkservice Klaaswaal kunt u terecht voor onze was- en strijkservice. Wij halen uw was of strijkgoed bij u thuis op en strijken het kreuk- en vouwloos. We bieden onze was en strijkdiensten voor zowel particulieren als bedrijven.

Halen en brengen gebeurt op de met u afgesproken tijden. Brengt u uw strijkgoed liever zelf langs? Ook dat is geen probleem. Bel of stuur ons een Whatsappje en zorgen met alle aandacht voor uw strijkgoed.

Voor bedrijven hebben wij ook maatwerkoplossingen. Heeft u een hotel, B&B of een horecabedrijf? Wij verzorgen uw was en strijkgoed met alle aandacht!


U mag het strijkgoed zelf komen brengen en weer ophalen op een afgesproken tijdstip. Wij kunnen het ook bij u ophalen en uiteraard kreukloos weer terugbezorgen, hieraan zijn echter wel kosten verbonden.
Haal- en brengkosten:
Starttarief € 3.50 + € 0.25 per gereden kilometer vanaf ons vestigingsadres in Klaaswaal. Dit tarief is geldig per gereden rit.


Let Op!
Voor extreem gekreukeld wasgoed kan een toeslag gerekend worden i.v.m. de langere strijktijd per kledingstuk. Lever uw wasgoed daarom zo min mogelijk gekreukt aan! Dit kunt u onder andere bereiken door het wasgoed na het wassen uit te hangen en zo te laten drogen.

Strijkservice

Wasservice

h

Maatwerk

Indien gewenst kunnen wij ook maatwerk oplossingen aanbieden, zodat onze diensten perfect aansluiten op uw wensen.

h

Abonnementen

Heeft u regelmatig was- en/of strijkgoed? Met een abonnement weet u waar u aan toe bent. Duidelijke afspraken voor een vaste prijs.

h

Haal-en-Breng service

Met onze haal-en-breng service heeft u zelf nergens omkijken meer naar. Halen en brengen gebeurt op de met u afgesproken tijden.

Breng uw was

Of wij komen het bij u thuis (of bedrijf) ophalen.

x

06-83369404

Bel of stuur een Appje!