Abonnement

Strijkservice

Wilt u geen gebruik maken van een abonnement, maar liever per kledingstuk aanleveren? Bekijk dan onze prijslijst of neem contact met ons op.

Ophalen en Terugbrengen 
Het strijkgoed wordt bij abonnementen op vaste dagen opgehaald en teruggebracht.

Spoed
Wilt u uw strijkgoed eerder terugbezorgd hebben? Dit is mogelijk  voor € 7,50 per aflevering.

Indien u meer aanbied dan binnen het abonnement is overeengekomen dan nemen wij contact met u op. Tegen een extra vergoeding kunnen wij dit uiteraard ook voor u verzorgen.

Indien u van deze abonnementen gebruik wenst te maken maar de afstand tot ons vestigingsadres is groter dan 10 km dan kan dat natuurlijk ook. Wij berekenen u hiervoor een toeslag van € 0.25 per extra gereden kilometer. Het staat ons vrij opdrachten te weigeren als naar onze mening de afstand tot onze vestigingsadres te groot is.

Indien u gebruik wenst te maken van een was/strijkabonnement neem dan met ons contact op. Wij kennen overigens ook maatwerk oplossingen!

 

h

Maatwerk

Indien gewenst kunnen wij ook maatwerk oplossingen aanbieden, zodat onze diensten perfect aansluiten op uw wensen.

h

Abonnementen

Heeft u regelmatig was- en/of strijkgoed? Met een abonnement weet u waar u aan toe bent. Duidelijke afspraken voor een vaste prijs.

h

Haal-en-Breng service

Met onze haal-en-breng service heeft u zelf nergens omkijken meer naar. Halen en brengen gebeurt op de met u afgesproken tijden.

Breng uw was

Of wij komen het bij u thuis (of bedrijf) ophalen.

x

06-83369404

Bel of stuur een Appje!